Schedule

Thursday, September 15, 2022
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
›9:00 (1h)
Space coherence in electron spectroscopy
Axel Lubk, IFW, Germany [Theory, technologies and applications of spatially coherent spectroscopies, including phase shaping and holography] (Part 01)
›10:00 (30min)
›10:30 (1h30)
Space coherence in electron spectroscopy
Axel Lubk, IFW, Germany [Theory, technologies and applications of spatially coherent spectroscopies, including phase shaping and holography] (Part 02)
›12:00 (30min)
›12:30 (2h)
›14:30 (1h)
Advanced EELS: vibrational EELS, q-resolved EELS
Demie Kepaptsoglou, Superstem, UK [Vibrational EELS, q-resolved EELS] (Part 01)
›15:30 (30min)
›16:00 (1h30)
Advanced EELS: vibrational EELS, q-resolved EELS
Demie Kepaptsoglou, Superstem, UK [Vibrational EELS, q-resolved EELS] (Part 02)
›17:30 (30min)
›18:00 (4h)
Session
Speech
Logistics
Break
Tour
Online user: 1