Schedule

Tuesday, September 13, 2022
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
›9:00 (1h)
Electron spectroscopies of optical modes
Andrea Konečná, CEIT, Czech Republic [Theory fondation of EELS/CL/PINEM for photonic and plasmonic excitations & applications] (Part 01)
›10:00 (30min)
›10:30 (1h30)
Electron spectroscopies of optical modes
Andrea Konečná, CEIT, Czech Republic [Theory fondation of EELS/CL/PINEM for photonic and plasmonic excitations & applications] (Part 02)
›12:00 (30min)
›12:30 (2h)
›14:30 (1h)
Electron spectroscopies of excitations in optical materials
Sean Collins, University of Leeds, UK (Part 01)
›15:30 (30min)
›16:00 (1h30)
Electron spectroscopies of excitations in optical materials
Sean Collins, University of Leeds, UK (Part 02)
›18:00 (2h)
›20:00 (1h)
Session
Speech
Logistics
Break
Tour
Online user: 1